Tekemällä oppiminen

Vain taivas on rajana

Virtuaalitodellisuudessa ihmisiä voidaan kouluttaa monenlaisiin eri tarpeisiin. Parhaiten se soveltuu kuitenkin prosesseihin, joiden hallitseminen vie kauan ja joissa on paljon monimutkaisia vaiheita. Koneiden ja laitteiden käytön ja huollon opettelu ovat loistavia esimerkkejä tästä.

Näytä esimerkin avulla

VR-sovelluksessamme voit tallentaa esimerkkisuorituksia eri toimenpiteistä. Sovellus luo tallennuksen aikana tehtyjen liikkeiden perusteella virtuaalihahmon, jota katsomalla, kuuntelemalla ja matkimalla koulutettavat pystyvät oppimaan entistä tehokkaammin.

Kerää arvokasta dataa

Kerää koulutuksista arvokasta dataa ja analysoi tuloksia. Mitkä tehtävät ovat vaikeita? Pitäisikö testi uusia? Onko kyseinen henkilö valmis tositehtäviin?

Hyödyt

Tehokasta oppimista

Tutkimukset osoittavat, että koulutettavat muistavat VR-koulutuksessa käytävät asiat paremmin kuin video- tai tekstipohjaisen opiskelun jälkeen.

Toistettavuus

VR-koulutuksen voi toistaa niin useasti kuin tarve. Huolellisesti valitut pelilliset elementit pitävät koulutettavat motivoituneina kerta toisensa jälkeen.

Data

Kerää tietoa koulutettavien suorituksista ja näe mitkä tehtävät aiheuttavat ongelmia. Opi samalla laitteidesi käytöstä entistä yksityiskohtaisemmin ja paranna tuotteitasi uuden perspektiivin avulla.

Tehostaa ajankäyttöä

Älä tuhlaa aikaa matkustamiseen. Harjoittele missä vaan. Virtuaalikoulutus vähentää henkilökohtaisen mentoroinnin tarvetta, vapauttaen kokeneiden työntekijöiden aikaa muuhun.

Harjoittele riskittömässä ympäristössä

Virheet voivat olla vaarallisia ja aiheuttaa yritykselle yllättäviä kustannuksia. Virtuaalikoulutuksessa virheitä voi tehdä täysin turvallisessa ja riskittömässä ympäristössä.

Kustannustehokasta

Säästä matkustus-, koulutus- ja inhimillisten virheiden aiheuttamissa kuluissa.

Mitä vielä odotat?

Vie koulutusprosessisi uudelle tasolle.

Menestystarinoita