Kokemukset

Lisätyn todellisuuden ja virtuaalitodellisuuden kokemukset avaavat uuden ulottuvuuden tutkittavaksi fyysisiin tiloihin ja ympäristöihin.

Käyttäjien omilla mobiililaitteilla koettavat sisällöt sitouttavat vieraitasi uudella tavalla palveluihisi, ilman tarvetta aktiiviselle kanssakäymiselle henkilökuntasi kanssa.

Lisätyn todellisuuden tarinankerronta

Tarina on ainutlaatuinen AR-alustaratkaisumme, jonka avulla toteutat itse tai kanssamme mukaansa tempaavia lisätyn todellisuuden sisältöjä asiakkaidesi koettavaksi.

Ratkaisumme yhdistävät tarinankerronnan ja pelillistämisen elementtejä usein fyysisiin paikkoihin sidottuihin kokemuksiin. Toteutamme sekä täysimittaisia ”avaimet käteen”-projekteja että tarjoamme alustaratkaisuita, joilla voit toteuttaa sisällöt vaikka täysin itsenäisesti.

Tuo kävijät ympäri maailman unohtumattomalle VR-vierailulle toimipaikkoihisi tai esittele vakuuttavasti tuotantotilojasi potentiaalisille asiakkaille.

Laadukkaat 360-stereovalokuvat ja -videot, sekä yksityiskohtaiset 3D-mallinnukset mahdollistavat immersiiviset ja vaikuttavat elämykset lähes mistä tahansa ympäristöstä. Erityisen hyviä kohteita VR-vierailuille ovat vaikeasti saavutettavat paikat, joihin vierailijoita on vaikea tai jopa vaarallista tuoda.

Sisällöt kulkevat joko kätevästi matkassasi mobiileilla VR-laseilla tai voidaan asentaa jatkuvaa käyttöä varten esimerkiksi Showroom-kokonaisuudeksi.