Virtual Tour

Virtual Tour on immersiivinen virtuaalitodellisuussovellus, jonka avulla voidaan esitellä monenlaisia eri kohteita, kuten esimerkiksi tehdastiloja. Virtuaalikierroksen voi käydä läpi joko virtuaalilasein tai kännykän ruudun välityksellä.

Virtuaalikierros tehostaa toimintaa

Virtual Tourin avulla pystyt käymään paikoissa, jotka olisivat muutoin liian vaarallisia tai hankalia vierailtavaksi. Ratkaisulla on myös monia muita hyötyjä:

  • ei tuotantokatkoksia laitosvierailuista
  • turvallinen vierailutapa (ei terveys- tai tartuntariskiä)
  • kustannustehokas (mm. ei matkustuskuluja)
  • tehokas asiakassitouttamisen työkalu
  • voidaan käyttää myös kouluttamisessa

Jakelu

Virtuaalikierros pystytään tekemään kaikille yleisimmille VR-alustoille ja myös älypuhelimeen. Ratkaisussa pystytään 360° kuvauksen lisäksi hyödyntämään erilaisia 3D-malleja. Kierrokset voidaan myös julkaista jakelukanaviin, kuten Oculus Storeen ja Valven Steam-palveluun.

Merkityksellinen sisältö ratkaisee

Virtuaalikierros räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja varaa on valita aina interaktiivisista 360° kuvista ja videosta erilaisiin 3D-malleihin ja animaatioihin. Huippulaatuiset stereokuvat takaavat immersiivisen ja unohtumattoman virtuaalikierroskokemuksen käyttäjälle kuin käyttäjälle. Tarkasti suunnitellut ja valitut sisällöt pitävät huolen, että yrityksen brändisanoma menee varmasti perille. Helppokäyttöisen käyttöliittymä ansiosta käyttäjä pystyy saumattomasti liikkumaan eri paikkojen välillä ja katsomaan kuviin liitettyjä informaatiopisteitä. Kierrokseen saa myös ääniselostuksen.

Menestystarinoita

Mitä vielä odotat?