Paranna 3D-suunnittelusi työnkulkua, luo monipuolisempaa työmaadokumentaatiota ja hyödynnä digital twins-malleja VR-ratkaisujemme avulla. 

Lue lisää

Asiakkaat

VR-koulutusratkaisujemme avulla teet oppimisesta ja kouluttamisesta dynaamista, kustannustehokasta ja ennen kaikkea hauskaa.

Lue lisää

Asiakkaat

Esittele yrityksesi tuotantotiloja ja osaamista kätevästi mukana kuljetettavalla VR-ratkaisulla missä ja milloin tahansa. 

Lue lisää

Asiakkaat

Maailmanluokan lisätyn ja virtuaalitodellisuuden ratkaisuja

Tuotamme maailmanluokan lisätyn ja virtuaalitodellisuuden ratkaisuja, joiden tehtävänä on kehittää liiketoimintaasi ja parantaa yrityksesi eri prosessien tehokkuutta.

Tarjoamme sekä avaimet käteen- että alustaratkaisuja. Mikä ikinä tarpeesi onkaan, pystymme personalisoimaan AR/VR-kokemuksen juuri sinulle. Tarvitset sitten uudenlaista lähestymistapaa kouluttamiseen, markkinoimiseen tai esimerkiksi suunnitteluun, meiltä löytyy apu kaikkeen!

Ota yhteyttä ja luodaan juuri sinulle sopiva AR/VR-ratkaisu.

Virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus ovat tulleet jäädäkseen

Kouluta, simuloi, perehdytä, suunnittele, kokousta, markkinoi, tai esittele tuotettasi – virtuaalitodellisuuden (VR, virtual reality) ja lisätyn todellisuuden (AR, augmented reality) avulla pystyt viemään liiketoimintasi aivan uudelle ulottuvuudelle. 

VR/AR-ratkaisuilla pystytään saavuttamaan asioita, jotka eivät olisi perinteisin keinoin mahdollisia. Tutkimukset osoittavat, että koulutettavat muistavat VR-koulutuksessa esitetyt asiat paremmin kuin video- tai tekstipohjaisen opiskelun jälkeen. Virtuaalitodellisuudessa tehdasvierailun, koulutuksen tai suunnittelupalaverin voi käydä missä ja milloin vaan, säästäen aikaa ja rahaa. Lisätyn todellisuuden mahdollisuudet ovat puolestaan eritoten markkinoinnin ja myynnin puolella. AR:n luoma pelillisyys ja vau-efekti ovat keinoja, joilla saa ihmisen kuin ihmisen sitoutettua omaan brändisanomaasi.

Teknologiat

Virtual Reality

Virtuaalitodellisuus (VR, virtual reality) on tietokonesimulaation tuottamien aistimusten avulla luotu kolmiulotteinen virtuaalimaailma…

Lue lisää

Augmented Reality

Lisätty todellisuus (AR, augmented reality) on keino lisätä digitaalista sisältöä oikeiden ympäristöjen päälle…

Lue lisää

360

360° kuvaus toteutetaan pyöreänmuotoisella 360° stereokameralla. Virtuaalilasein katseltuna 360° kuvat ja videot ovat aidontuntuisia…

Lue lisää

Lisää

Urheilumuseo

category: Augmented Reality / CTRL Reality / main / Marketing / referenssit

NIT

category: CTRL Reality / Engineering / Hands-on
Lisää

Nähty näissä medioissa