Ammattilaiset

Ammattikäyttöön suunnitellut VR-sovelluksemme vievät kouluttamisen ja suunnittelun uudelle tasolle.

Hands-On -koulutukset

Uuden taidon oppiminen virtuaalitodellisuudessa on erittäin tehokasta, turvallista ja hauskaa. VR:ssä koulutettava pääsee harjoittelemaan riskittömässä ympäristössä vaarantamatta itseään tai yrityksen omaisuutta.

Vähennä kustannuksia, lyhennä koulutusaikoja ja kerää arvokasta dataa viemällä koulutusprosessisi virtuaalitodellisuuteen!

Virtuaalitodellisuus mahdollistaa suunnittelijoiden saumattoman yhteistyön ajasta ja paikasta riippumatta.

Suunnittelutyökalut yhteiskäyttöön

CTRL Elements on ratkaisumme suunnitteluprosessin aikaisiin etätapaamisiin, johon voit tuoda myös asiakkaasi mukaan arvioimaan IFC tai FBX-suunnittelumallejasi.

Virtuaalitodellisuudella ja lisätyllä todellisuudella on ainutlaatuinen kyky kirjaimellisesti lisätä uusi ulottuvuus laajojen tietovarantojen esittämiseen.

Digitaaliset kaksoset

Tietopohjaiset virtuaalitodellisuusratkaisumme vievät digital twin-ratkaisut aivan uudelle tasolle. Tee big datastasi ymmärrettävämpää hyödyntäen meidän havainnollistavia visualisointialgoritmeja.

Stereoskooppiset 360-kuvat tekevät havainnointikoulutuksesta kustannustehokkaan ja aidontuntuisen.

Havainnointikoulutukset

Virtuaalitodellisuuskoulutus on tehokas tapa oppia. Virtuaalitodellisuudessa ei ainoastaan nähdä, vaan myös koetaan. Käyttämällä 360° stereokuvia oikeista ympäristöistä voit kouluttaa työntekijäsi tuntemaan työympäristön, -kulttuurin ja toimintatavat ennennäkemättömän tehokkaasti.