Virtual Bus Driver Trainer

Kiitos Virtual Bus Driver Trainerin oppilaamme ovat suoriutuneet bussin ajoonlähtötarkastuksista huomattavasti nopeammin.

Virtual Bus Driver Trainer on virtuaalinen linja-autonkuljettajakoulutus, joka luotiin auttamaan linja-autokuljettajiksi opiskelevia linja-auton ajoonlähtötarkastuksissa. 

Opiskelijat käyvät läpi samoja asioita kuin normaalissa linja-auton ajoonlähtötarkastuksessa (esimerkiksi öljynvaihto, hihnojen tarkastus ja akkujen lataus), mutta koulutus tapahtuu kokonaan virtuaalitodellisuudessa, mikä mahdollistaa koulutuksen läpikäymisen ilman oikeaa linja-autoa mistä päin maailmaa tahansa. Käsillä suoritettavat tehtävät ja koulutuksen toistettavuus takaavat, että oppi menee perille. Sovellus antaa myös koulutettaville reaaliaikaista palautetta heidän edistymisestään, varmistaen, että he oppivat oikeat toimintamallit. Opettajat voivat puolestaan seurata opiskelijoiden edistymistä sekä analysoida testituloksia. Virtual Bus Driver Trainer on monipuolinen kouluttamisen työkalu, jonka avulla pystytään vapauttamaan kallisarvoisia koulutusresursseja muualle.

Sovellus ja koulutussisältö on kehitetty yhteistyössä Suomen johtavan kuorma- ja linja-auton kuljettajien kouluttujan Työtehoseuran kanssa.