Kategoriat
Uncategorized

Uusi ja paranneltu CTRL Elements

Suunnittelu-, kollaboraatio- ja visualisointitarkoituksiin tarkoitettu CTRL Elements -virtuaalitodellisuusalusta on saanut historiansa mittavimman päivityksen.

“Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella olemme tehneet merkittäviä muutoksia Elementsiin, jotka parantavat ohjelman käytettävyyttä entisestään. Uskomme vahvasti, että tulevaisuudessa suunnittelu ja kollaboraatio tapahtuu yhä enenevissä määrin etänä ja siksi haluamme olla tarjoamassa palveluita, jotka mahdollistavat asioiden läpikäymisen yhtä vaivattomasti ja selkeästi kuin silloin, kun kaikki olivat vielä fyysisesti samassa tilassa. Tästäkin syystä Elements on nyt monipuolisempi ja ketterämpi kuin koskaan ennen.

Frans Enala, CTRL Realityn myynti- ja markkinointipäällikkö

Mitä uutta?

Liity ilman erillistä lisenssiä

Uuden Elements Viewerin avulla kuka vaan pystyy hetkellisesti liittymään kollaboraatioistuntoon. Haluatko esitellä suunnitelmiasi asiakkaalle immersiivisesti ihmisperspektiivistä etänä? Nyt voit tehdä sen ilman lisenssin siirtämistä.

Vaihda pintamateriaaleja

Kätevän maalaustyökalun avulla voit vaihtaa antaa harmaille 3D-malleille uuden elämän! Vaihda harmaa lattia parkettilattiaksi ja tee aulan tylsästä kaiteesta kullattu!

Mukaan on mahtunut myös liuta muita uudistuksia, kuten uusi tapa ladata yleisimpiä 3D-malleja, joka tukee mm. PBR-tekstuureja sekä kollaboratiivinen objektien piilotustyökalu! Lisäksi sovelluksen käyttövarmuus on ottanut harppauksia eteenpäin käyttöliittymän uudistusten ja lukuisten optimisaatioiden myötä.

Valmis kokeilemaan CTRL Elementsia? Varaa esittely tai laita suoraan viestiä sales@ctrlreality.fi, niin palaamme asiaan!