Virtual Tour

Virtual Tour

Virtual Tour on immersiivinen virtuaalitodellisuussovellus, jonka avulla voidaan esitellä monenlaisia eri kohteita, kuten esimerkiksi tehdastiloja. Virtuaalikierroksen voi käydä läpi joko virtuaalilasein tai kännykän ruudun välityksellä.

Videossa näkyy meidän toteutamme virtuaalikierros Metsä Woodin Punkaharjun tehtaalle. Virtual Tour antaa hyvin kokonaisvaltaisen kuvan tehtaan toiminnasta ja esittelee mm. tehtaan koneiden toimintaa täysin ainutlaatuisesta perspektiivistä.

Virtual Tourin hyödyt

Virtual Tourin avulla pystyt käymään paikoissa, jotka olisivat muutoin liian vaarallisia tai hankalia vierailtavaksi. Ratkaisulla on myös monia muita hyötyjä:

ei tuotantokatkoksia

turvallinen vierailutapa (ei terveys- tai tartuntariskiä)

kustannustehokas (mm. ei matkustuskuluja)

tehokas asiakassitouttamisen työkalu

voidaan käyttää myös kouluttamisessa

Tarkoituksellinen sisältö

Virtuaalikierros räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja varaa on valita aina interaktiivisista 360° kuvista ja videosta erilaisiin 3D-malleihin ja animaatioihin. Huippulaatuiset stereokuvat takaavat immersiivisen ja unohtumattoman virtuaalikierroskokemuksen käyttäjälle kuin käyttäjälle. Tarkasti suunnitellut ja valitut sisällöt pitävät huolen, että yrityksen brändisanoma menee varmasti perille. Helppokäyttöisen käyttöliittymä ansiosta käyttäjä pystyy saumattomasti liikkumaan eri paikkojen välillä ja katsomaan kuviin liitettyjä informaatiopisteitä. Kierrokseen saa myös ääniselostuksen. 

Teknologiat

Virtuaalikierros pystytään tekemään kaikille mahdollisille VR-alustoille ja myös älypuhelimeen. Ratkaisussa pystytään 360° kuvauksen lisäksi hyödyntämään erilaisia 3D-malleja.

Toimitus ja hinta

Toimituksessa menee yhteensä noin 4-8 viikkoa riippuen sisällöstä. Asiakas voi käyttää otettua 360° materiaalia virtuaalikierroksen lisäksi myös muihin tarkoituksiin. Hinnat riippuvat eri kuvauslokaatioiden ja ominaisuuksien (esim. 3D-mallit, animaatiot & ääniselostus) määrästä. Softa kuuluu pakettiin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä