Suunnittelu

CTRL Elementsissä näet 3D-mallit niin kuin ne on tarkoitettu – ihmisperspektiivistä. Voit tavata muita käyttäjiä haluamiesi mallien sisällä ja luoda muistiinpanoja muiden nähtäväksi. Virtuaalitodellisuussovelluksemme helpottaa kommunikointia ja vähentää suunnittelun iteraatioita sekä matkustamisen tarvetta.

CTRL Elements tukee yleisempiä 3D-formaatteja ja se on tarkoitettu käytettäväksi rinnakkain käyttämäsi 3D-suunnitteluohjelmiston kanssa.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Lue lisää

Tietopohjaiset VR-työkalut

Tietopohjaiset virtuaalitodellisuusratkaisumme vievät digital twin-ratkaisut aivan uudelle tasolle. Tee big datastasi ymmärrettävämpää hyödyntäen meidän havainnollistavia visualisointialgoritmeja. Tästä esimerkkinä meidän Metsä Groupille ja Tietolle toteuttamamme Virtual Forest kokonaisuus, jossa käyttäjä pääsee vierailemaan Suomen metsissä täysin virtuaalisesti. 

Olipa kyse sitten liiketoiminnan arvoketjusta, useista tuottajista koostuvasta tuotantoketjusta tai raskaista ja monimutkaisista tietoaineistoista, Data to VR -ratkaisumme auttavat sinua ymmärtämään ja muokkaamaan tietojasi aivan uudenlaisella tavalla.

Tuotetut visualisoinnit eivät rajoitu ainoastaan VR-käyttöön. Työkaluillamme voidaan luoda myös täydentäviä 2D-kuvia sekä AR-toteutuksia.

Mullistava tapa suunnitella teknisiä tiloja

Vie teknisten tilojen suunnittelu virtuaalitodellisuuteen!

Virtuaalitodellisuustyökalumme avulla näet tilat ihmisperspektiivistä ja täten pystyt alusta alkaen suunnittelemaan toimivia ratkaisuja, jättäen riittävästi tilaa esimerkiksi asennus- ja huoltotoimenpiteitä ajatellen.  Jälkiasennuksissa puolestaan nykyiset tilat skannataan 3D-muotoon ja tuloksena olevaa mallia käytetään suunnittelun perustana.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Seuraa rakennustyömaan edistymistä pilvipohjaisella dokumentointityökalulla 

Pilvipohjaisella dokumentointityökalullamme hallitset rakennustyömaan 360° valokuvadokumentaation vaivattomammin kuin koskaan.

Työmaalta otetut kuvat tallennetaan tietoturvalliseen pilvipalveluun ja liitetään rakennuksen pohjakuviin. Pilvipalvelu voi puolestaan olla joko meidän tai sinun hallitsema. 

Kuviin voidaan tehdä merkintöjä, linkkejä ja useampi käyttäjä voi tarkkailla kuvia samanaikaisesti. Järjestelmän avulla pystyy itse hallinnoimaan dokumentaatioprosessia ja esimerkiksi ‘’tilaamaan’’ uuden kuvan halutusta paikasta. Kuvia voi halutessa tarkastella myös virtuaalitodellisuudessa, joka antaa hyvin aidon käsityksen työmaan edistymisestä.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Asiakkaat

Referenssit