Koulutus

Tutkimusten mukaan virtuaalitodellisuuskoulutus on huomattavasti tehokkaampi tapa oppia kuin perinteiset koulutusmetodit. Virtuaalitodellisuuden suurin vahvuus on se, että sitä ei ainoastaan nähdä, vaan se myös koetaan. Käyttämällä 360° stereokuvia oikeista ympäristöistä voit kouluttaa työntekijäsi tuntemaan työympäristön, -kulttuurin ja toimintatavat ennennäkemättömän tehokkaasti.

Meidän teknisesti kevyen havainnointikoulutuksen avulla yritykset voivat piilottaa omista tiloistaan otettuihin 360° valokuviin pisteitä, jotka pitää löytää katsomalla kohdetta. Infopisteisiin voi puolestaan lisätä kysymyksiä ja kuvia, mikä antaa mahdollisuuden räätälöidä koulutusta halujensa mukaisesti. 

Avaimet käteen -periaatteella toimiva konseptimme auttaa sinut ripeästi ja mutkattomasti alkuun, mutta halutessa koulutusmateriaalia voi muokata ja tehdä myös aivan itse.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Lue lisää

Uuden taidon oppiminen virtuaalitodellisuudessa on erittäin tehokasta, turvallista ja hauskaa. VR:ssä koulutettava pääsee harjoittelemaan riskittömässä ympäristössä vaarantamatta itseään tai yrityksen omaisuutta. 

Vähennä kustannuksia, lyhennä koulutusaikoja ja kerää arvokasta dataa viemällä koulutusprosessisi virtuaalitodellisuuteen!

Lue lisää

Asiakkaat

wartsila
tts
fingrid
pelastuslaitos
Sandvik_Logo
6f79d34a-5bc4-4658-9e23-50faedd58735
tai

Menestystarinat