Careers

CTRL Reality on turkulainen edistyneiden yhdistetyn todellisuuden ohjelmistojen tuottamiseen ja kehittämiseen erikoistunut yritys. Tavoitteenamme on tuoda VR- ja AR-teknologiat päivittäiseen käyttöön erityisesti teollisuuden eri käyttötilanteissa.

Haemme kasvua ja nyt etsimmekin toimistollemme Turun Kauppatorin kulmalle

VIENTIPÄÄLLIKKÖÄ


kehittämään ohjelmistotuotteidemme myyntiä läntisen Euroopan markkinoille; tehtäväsi on kartoittaa CTRL Realitylle sopivimmat ulkomaan markkinat ja luoda niille toimiva myyntistrategia.

Sinulla on hyvä mahdollisuus onnistua tehtävässä, jos
  • Olet kiinnostunut modernista teknologiasta joko koulutuksen tai harrastuksen kautta
  • Osaat työskennellä oma-aloitteisesti ja asettaa itsellesi realistisia, mutta kovia tavoitteita
  • Tunnet myynnin tekniikoita ja myyntityöhön liittyvät vaatimukset
  • Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi erittäin sujuvaa englantia, muista kielistä on varmasti etua
  • Olet kiinnostunut palveluiden muotoilusta, myynnistä ja kehittämisestä; aiemmasta kokemuksesta tai koulutuksesta on etua
  • Sinulla on valmius matkustaa Euroopassa työn merkeissä

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen paikan, jossa voi todellakin vaikuttaa työn sisältöön ja sen tulevaisuuteen. Annamme sinulle mahdollisuuden luoda omia toimintamallejasi ja kokeneen myynnin johdon täyden tuen. Henkilöstömme on sitoutunutta sekä alallaan maailman huippua ja tuotteemme edistyksellisiä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 20.10.2019. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen careers@ctrlreality.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Karvinen/Martti HR, p. 040 524 5209.